АКТУАЛЬНО

Проект «Любомир» представить епізод «Дитинство» 1 березня

АНОНССубота, 01 березня 2014, 10:00
Епізод «Дитинство» веб-фільму «Любомир» http://lubomyr.net/ua/ буде представлено після того, як мине дев`ять днів від загибелі Героїв кривавих подій у Києві 20 лютого.

Про це у своєму зверненні до глядачів повідомила творча група документального проекту «Любомир» на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук»:

«Дорогі друзі, у цей день, 26 лютого, ми хотіли показати вам світ, який постав із вікна цієї львівської мансарди 81 рік тому. Ми збиралися розповісти вам, чому банківський службовець Ярослав Гузар волів би гратися зі своїм малим сином олов’яними солдатиками, але ніколи знову не бачити справжніх воєн. Ми думали поділитися з вами світлою мрією Ростислави Гузар, мами маленького Любчика. Ми мали представити вам дитинство Блаженнішого Любомира у його день народження. 

Але сталося найстрашніше… Матері оплакують своїх синів... Наші серця разом із ними. 

…Коли Україна відгорює за своїми Героями хоч перших дев`ять днів, ми спробуємо разом повернутися до цього вікна на колишній львівській околиці. 

А сьогодні - тихо дякуємо Блаженнішому Любомирові за те, що дозволив торкнутися свого Світу».

Нагадуємо, що  документальний проект «Любомир» - це пов’язані між собою класичний документальний фільм та перший в Україні інтерактивний фільм у вигляді web-documentary. Проект здійснюється з благословення Глави УГКЦ Блаженнішого Святослава (Шевчука). Співавтором та співпродюсером фільму може стати кожен,  хто відчуває духовну потребу долучитися до документальної пам'ятки про Блаженнішого Любомира.  

Переглянути перші епізоди веб-фільму та допомогти проекту власним внеском можна на сайті www.lubomyr.net. Прем`єра класичного документального фільму про Блаженнішого Любомира запланована на 24 серпня, День Незалежності України.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next