АКТУАЛЬНО

Миряни та духовенство Київської архиєпархії проведуть щорічну молитву в Каневі

АНОНССубота, 12 березня 2016, 11:30
12 березня 2016 року, в суботу, відбудеться щорічна проща вірян та духовенства Київської архиєпархії УГКЦ до могили великого батька і пророка українського народу Тараса Шевченка в Каневі.

У програмі прощі передбачена Архиєрейська Божественна Літургія, яку очолить Єпископ-помічник Київський Йосиф (Мілян). Після молитви пройде урочиста хода до Тарасової гори, де відбудеться церемонія покладення квітів та Панахида за упокій душі Тараса Шевченка та всіх полеглих за волю України.

Для охочих також передбачена екскурсія Шевченківським національним заповідником, щоб ближче ознайомитись з пам’ятками культурної спадщини українського народу, які пов’язані з Шевченковою могилою в один меморіальний комплекс і становлять велику історичну та культурну цінність.

За деталями звертайтеся до парохів та адміністраторів ваших храмів, а також за посилання Паломницького центру святого Андрія.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next