АКТУАЛЬНО

Прямі трансляції різдвяних Богослужінь в ефірі українського телебачення

АНОНСПонеділок, 06 січня 2014, 18:00
У прямому ефірі Першого національного телеканалу України 6 і 7 січня транслюватимуть Різдвяні Богослужіння з катедральних соборів України.

Зокрема, 6 січня, у навечір’я Різдва Христового, з 18.00 до 21.00 транслюватимуться різдвяні Богослужіння з головних храмів України, а зокрема з Патріаршого собору Воскресіння Христового, що в Києві, де Велике повечіря очолить Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав.

7 січня, у день свята Різдва Христового, трансляції Богослужінь на Першому національному розпочнуться о 09:00 і триватимуть до 12:00. Упродовж цього часу відбудеться пряме включення з Патріаршого собору Воскресіння Христового в Києві, де очолюватиме Архиєрейську Божественну Літургію, Предстоятель УГКЦ Блаженніший Святослав.

Священнодійство з головної святині УГКЦ коментуватимуть: керівник Департаменту інформації УГКЦ о. Ігор Яців та головний редактор Першого Національного Христина Стебельська.

Рівно ж 7 січня, о 8.00, в ефірі 12 каналу Львівської обласної державної телерадіокомпанії розпочнеться пряма трансляція різдвяного Богослужіння з Архикатедрального собору Святого Юра у Львові, яке очолить Митрополит Львівський владика Ігор у співслужінні з духовенством архиєпархії.

Прес-служба Львівської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next