АКТУАЛЬНО

«Разом у майбутнє»: Розмова про візію УГКЦ з нагоди десятиріччя інтронізації Блаженнішого Святослава

АНОНСНеділя, 28 березня 2021, 20:00
28 березня 2021 року о 19:00 (за київським часом) запрошуємо всіх вірних Церкви та людей доброї волі взяти участь у заході «Разом у майбутнє»: Розмова про візію УГКЦ з нагоди десятиріччя інтронізації Блаженнішого Святослава». Прямий ефір відбудеться на каналі «Живого телебачення».

23 березня 2011 року Виборчий Синод Єпископів УГКЦ обрав владику Святослава Шевчука Отцем і Главою Української Греко-Католицької Церкви, а вже 27 березня в Патріаршому соборі Воскресіння Христового в Києві відбулася інтронізація Першоієрарха нашої Церкви.

«Цього року минає десята річниця цієї знаменної події. Хоча з перспективи вічності, це невеликий проміжок часу, ми б хотіли використати таку гарну нагоду, щоб подякувати Богові за нашого Патріарха і спільно роздумати над тим етапом, який наша Церква пройшла під проводом Блаженнішого Святослава. Водночас, святкуючи цей ювілей, ми зможемо «соборно» з нашим Патріархом поглянути в майбутнє і уявити, якою хочемо бачити Церкву в наступному десятиріччі», — зазначають в оргкомітеті святкувань, який очолює владика Борис Ґудзяк, митрополит Філадельфійський.

Під час розмови відбудеться показ відеороликів, у яких буде представлена «жива мозаїка» УГКЦ, що складається із представників єпископату, священства, монашества, молоді, мирян різних фахів і станів (медики, військові, інтелігенція, представники бізнес-спільноти тощо). Маємо на меті показати діяльність нашої Церкви з огляду на три аспекти: глобальність, єдність, дієвість.

Долучайтеся до розмови і ви на каналі «Живого ТБ» у ютубі або на сторінці «Живого ТБ» у фейсбуку!

Ефір буде здійснюватися українською і англійською мовами!

Ласкаво просимо поширити цей анонс.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next