АКТУАЛЬНО

Розпочинається реєстрація для участі в християнських курсах для вагітних «Дар життя»

АНОНССубота, 13 березня 2021, 11:00
Цими днями розпочинається реєстрація учасників християнського курсу для вагітних «Дар життя». Початок самого курсу, який триватиме 10 тижнів, заплановано на 13 березня 2021 року. Узяти участь у навчанні можуть як мешканці Києва (офлайн), так і подружні пари, котрі планують чи очікують народження дитини, з різних куточків України та світу (онлайн).

Як відбуватиметься навчання?

Основні лекції відбуватимуться щосуботи впродовж 10 тижнів з 10:00 до 14:00.

Пропонуються також додаткові мінітеми щосереди о 19:00-20:00.

Пари, що проживають в Києві, проходять навчання на очних зустрічах, всі інші долучаються до лекцій онлайн через пряму трансляцію зі зворотною комунікацією, тому кожен почувається повноцінним учасником. Записів трансляцій організатори не надають.

Кількість учасників обмежена: 10 пар очно та 30 пар онлайн.

Де відбуватиметься навчання?

Місце проведення занять – місто Київ, Патріарший центр біля Патріаршого собору Воскресіння Христового, вулиця Микільсько-Слобідська, 5 (метро Лівобережна).

Вартість участі в курсі складається з двох частин: оплата матеріалів + внесок, який покриває витрати організації курсу (детально описується в реєстрації). Учасники в скрутному становищі можуть відвідати курс безоплатно.

Реєстрація

Варто зазначити, що оскільки курс може пройти обмежена кількість учасників, організатори просять відповідально поставитися до реєстрації. Адже для кожного учасника, який заповнює анкету учасника, бронюється місце. Це вимагає планування часу щосуботи для відвідування лекцій.

Зареєструватися для участі в курсі «Дар життя»: https://forms.gle/9gTeFywpuJqNBtURA

До слова, християнські курси для вагітних «Дар життя» – це соціальний проєкт ініціативної групи батьків та всіх зацікавлених у темі практикуючих християн. Курси засновані в серпні 2016 року курси і є благодійними, а отже, усі організатори та лектори працюють на волонтерських засадах. «Ми знаємо, що разом із вами зможемо розвивати наш благодійний проєкт, адже курси не фінансуються жодною організацією чи парафією, цілком і повністю тримаються на благодійних внесках учасників», – стверджують організатори.

Долучитися до команди організаторів можна тут: shorturl.at/oqwW6

Детальнішу інформацію можна отримати тут або безпосередньо в керівника та засновниці курсів Діани Ільницької за телефоном: 063-159-52-58.

 

У Різдвяний час ми до Вас з гарною новиною - початком реєстрації на наш 10-й ювілейний курс, який розпочнеться 13...

Опубліковано Християнські курси для вагітних "Дар життя" Неділя, 10 січня 2021 р.

 

Довідка

Курс лекцій – це:

  • Духовна програма: вчення Церкви щодо питання батьківства; молитви та роздуми над євангельськими уривками; свідчення, розважання на батьківські теми. Молитовна підтримка та духовний супровід. Місце, де говорять про віру, довіру та любов до Бога, і Його — до нас. З нами спокійно, незважаючи на ваш рівень зв’язку з Богом та cприйняття християнства.
  • Інформаційна програма: психологічна підготовка до батьківства та отримання базових знань від лікарів, психологів, консультантів та науковців щодо

- перебігу вагітності,
- народження дитини,
- партнерських пологів,
- післяпологового періоду,
- грудного вигодовування,
- догляду та здоров'я дитини,
- сімейної та дитячої психології.

Інформація базується на вченні Церкви, а також взята з рекомендацій ВООЗ, що діють у всьому світі.

Приклад інформаційної програми, а саме 10 основних лекцій щосуботи та 10 мінілекції щосереди, можна переглянути за посиланням: https://drive.google.com/.../1s2a.../view...

  • Спілкування та підтримка:

- безпечне місце для спілкування без осуду та критики. Спільнота християнських батьків, які щиро діляться досвідом та підтримують одне одного й продовжують спілкуватися після завершення курсу;

- команда організаторів, які є практикуючими християнами та знають цінність батьківства з Богом. Працюють на волонтерських засадах задля допомоги вашим сім'ям. Ми називаємо курси благодійним проєктом наших сімей.

  • Формат зустрічей це:

- навчання та спілкування
- періодичність (10 субот)
- навчання створене для пари, тому чоловіки є повноцінними учасниками
- лекція, яка триває 4 години і складається з годинної духовної науки, 30 хв перерви та 2,5 годин інформаційної лекції
- навчання набраної групи і її ведення в закритому чаті, що в результаті дає формування спільноти та місце підтримки й обміну досвідом.

Учасники, незалежно від форми участі, перебувають у прямій комунікації з лектором. Ті, хто долучається через онлайн-трансляцію, бачать лектора на своєму екрані, а він їх - на спеціально відведеному екрані в залі. Отже, зустріч в обох форматах жива і передбачає взаємне спілкування. Фоново слухати лекцію на наших курсах неможливо, нам важлива взаємодія та зворотний зв'язок.

Взаємовідповідальність. Наша команда створює курс задля допомоги вашим сім'ям, вкладаючи свій час, знання, сили та велику любов повністю і цілком на волонтерських засадах, організовуючи масштабний курс без жодних сторонніх інвестицій. А наші учасники забезпечують собі час, простір для навчання на весь курс, зворотний зв'язок з нами та фінансово підтримують проведення даного та розвиток наступних курсів.

  • Наш курс не говорить «Як правильно... чи як саме вам потрібно вчинити/робити/жити!» Ми не говоримо вам, якими треба бути батьками або що ви повинні робити. Ви отримаєте розуміння духовної основи сім'ї, а також базові знання з психології, фізіології, медицини. Таким чином ви навчитеся шукати інформацію в достовірних джерелах, вивчати її, критично оцінювати ситуацію та самостійно приймати рішення, не перекладаючи відповідальності на плечі інших і формуючи відповідальне батьківство!

Повідомила Діана Ільницька

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next