АКТУАЛЬНО

Різдвяні молитовні мандрівки разом з Патріаршим паломницьким центром

АНОНССубота, 01 грудня 2018, 11:11
У грудні 2018 року Патріарший паломницький центр пропонує відсвяткувати католицьке Різдво по-особливому! Отож запрошуємо всіх охочих разом із рідними та друзями вирушити в паломництво до святинь різдвяної Європи, на різдвяне паломництво до Святої Землі, різдвяну поїздку до Ватикану та долучитися до молодіжної новорічної зустрічі Тезе в Мадриді.

1) Подорожуючи різдвяною Європою, ми поринемо у незвичайну святкову атмосферу європейських столиць: Будапешт, Відень, Прага, Братислава, а також таких цікавих міст, як Дрезден та Краків. Матимемо нагоду помолитися до Богородиці перед Її чудотворною іконою в м. Марія Повч (Угорщина) та Ченстохові (Польща).

3-8 грудня, 6 днів, 185€*

Львів – Марія Повч – Будапешт – Братислава – Відень – Дрезден – Прага – Ченстохова – Краків – Львів

Детальніше: http://pilgrimage.in.ua/palomnytstvo-do-svyatyn-rizdvyanoji-evropy/

 

2) Різдвяне паломництво до Святої Землі відкриває можливість по-новому пережити Євангельську історію про народження Ісуса Христа, доторкнутися до місця, де відбулося воплочення Бога. Ми відвідаємо Базиліку Різдва Христового, Каплицю ясел, Поле пастушків та Молочний грот. Весела і гучна коляда в самому місці народження Спасителя – це те, що запам’ятовується нашим паломникам на все життя!

18-25 грудня, 8 днів, 830$*, без нічних переїздів

Львів – Київ – Тель-Авів – Назарет – Кана – гора Тавор – гора Блаженств – Капернаум – Галілейське море – Вифлеєм – Єрусалим – ріка Йордан – Єрихон – Мертве море – Поле пастушків – Тель-Авів – Київ – Львів

Детальніше: http://pilgrimage.in.ua/palomnytstvo-do-svyatoji-zemli-katolytske-rizdvo-u-vyflejemi/

 

3) Вже традиційною стала Різдвяна поїздка до Ватикану. Запрошуємо Вас разом з нами відчути дух європейського Різдва: спільно молитися під час святкового богослужіння на площі святого Петра в Римі, взяти участь у традиційних європейських святкуваннях Різдвяних свят, а також побувати у Вадовіцах – батьківщині Івана Павла ІІ, в родинному маєтку Войтилів, костелі, де молився Папа, і кав’ярнях, в яких святий смакував улюблені тістечка «кремувкі».

21-27 грудня, 7 днів, 285€*

Львів-Марія Повч – Венеція – Рим – Ватикан – Болонія – Братислава – Вадовіце – Львів

Детальніше: http://pilgrimage.in.ua/rizdvyane-palomnytstvo-do-vatykanu/

 

4) Цього року спільнота Тезе проведе Європейську зустріч молоді в Мадриді (Іспанія). Разом з десятками тисяч молодих християн із Європи та інших континентів ви зможете обмінятись досвідом, порозмовляти з Богом у тиші та співаній молитві, переконатися у гостинності сімей та церковних громад Мадриду; зустріти людей, котрі живуть згідно Євангелія та формують суспільство майбутнього.

24 грудня – 4 січня,12 днів, 285* €

Львів – Будапешт – Венеція – Мілан – Ніцца – Барселона – Мадрид – Ліон – Страсбург – Лагевніки – Львів

Детальніше: http://pilgrimage.in.ua/novorichna-molodizhna-zustrich-teze-u-madrydi-ispaniya/

Патріарший паломницький центр щиро запрошує Вас наповнитися різдвяним настроєм та Божою благодаттю під час грудневих паломництв.

ЗАМОВИТИ: Київ: (096) 330-96-79; Львів: (096) 858-27-57, (063) 075-00-30

Збагачуйтесь духовно з нами!

Наші координати:

м.Київ, вул. Микільсько-Слобідська, 5, офіс 212

Тел.: (096) 330-96-79;

Сайт: pilgrimage.in.ua

Ел.пошта: [email protected]


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next