АКТУАЛЬНО

Сестри служебниці в Києві вшанують пам'ять преподобної Йосафати Гордашевської

АНОНСНеділя, 26 травня 2019, 12:05
Сестри служебниці Непорочної Діви Марії запрошують на духовно-мистецьку програму «Тобі, преподобна мати Йосафато», яка відбудеться 26 травня у Патріаршому соборі Воскресіння Христового в Києві.

Сестри організовують цей виступ разом із фундацією «Андрей», Департаментом з питань культури, національностей та релігії та Львівською державною обласною адміністрацією. У програмі візьмуть участь солісти, хор і камерний оркестр Заслуженої академічної капели України «Трембіта», концертмейстр – Марта Бура, диригент – Сергій Якобчук, ведуча – заслужений працівник культури Марія Христинич, автор ідеї – сестра Еммануїла Харишин СНДМ, автор проекту та втілення – Михайло Перун.

Програма приурочена до стоп’ятдесятиріччя з дня народження, сторіччя з дня передставлення до вічності преподобної Йосафати Гордашевської та двадцятип’ятиліття служіння сестер служебниць у Києві. Захід розпочнеться о 18.00.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://www.facebook.com/ssmiua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next