АКТУАЛЬНО

Сьогодні на «Живому ТБ» фільм про парафію УГКЦ у Йонкерсі (США)

АНОНСЧетвер, 11 червня 2020, 20:00
Попри карантин, «Живе телебачення» знову запрошує вас у мандри! Цього разу ми вирушимо до США, у штат Нью-Йорк – будемо знайомитися із церквою Святого Архистратига Михаїла у Йонкерсі. Це одна з найстаріших українських громад Америки! Парафія цьогоріч святкує свій ювілей – 120 років заснування!

Отець Кирило Ангелов, парох церкви Святого Архистратига Михаїла, за походженням македонець, проте усе життя є гарним душпастирем для українців греко-католиків.

Які його «секрети» гуртування громади? Як вдається українським американцям не забути про своє коріння? Про все це ви дізнаєтеся під час нашого чергового прямого ефіру!

Тож, у четвер, 11 червня, о 19:00 - фільм про парафію Святого Архистратига Михаїла у Йонкерсі, який був створений у рамках серії «Жива парафія».

Підтримати «Живе телебачення» https://zhyve.tv/donate/

zhyve.tv

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next