АКТУАЛЬНО

Сьогодні у «Відкритій Церкві» ви почуєте про те, що б зробив Партіарх Вартоломей, якби був на місці Патріарха Кирила

АНОНССубота, 21 травня 2022, 21:00
У суботу, 21 травня 2022 року, о 21:00 на «Живому телебаченні» дивіться програму «Відкрита Церква». Учасниками ефіру будуть одразу четверо достойних гостей: Блаженніший Святослав, Отець і Глава УГКЦ, та три найвищі ієрархи Римо-Католицької Церкви в Польщі.

19 травня, у межах візиту солідарності в Україну, Київ відвідали польські римо-католицькі єпископи, де, зокрема, зустрілися з Блаженнішим Святославом. Вони також торкнулися ран війни в Ірпені та Бучі.

Делегацію Римо-Католицької Церкви в Польщі очолив архиєпископ Станіслав Ґондецький, митрополит Познанський і голова єпископату РКЦ в Польщі. З ним подорожували архиєпископ Войцех Поляк, примас Польщі, та архиєпископ Станіслав Будзік, митрополит Люблінський.

За словами Глави УГКЦ, делегація польських римо-католицьких єпископів – це перша церковна делегація такого високого рівня, що відвідала Україну від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну 24 лютого.

У програмі «Відкрита Церква» ви зможете почути про враження єпископів після побаченого в Україні, про солідарність польського народу з українцями в час жорстокої, несправедливої війни, про листи польських єпископів до Патріарха Кирила, про діалог з Патріархом Вартоломеєм, а також про шлях до взаємного прощення і примирення та входження України до європейської спільноти.

Програму можна буде дивитися за цим посиланням:

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next