АКТУАЛЬНО

Співрозмовником Блаженнішого Святослава у черговій «Відкритій Церкві» буде Віталій Портников

АНОНССереда, 05 лютого 2020, 19:00
5 лютого 2020 року, о 18.00, у прямому ефірі дивіться програму «Відкрита Церква» з Блаженнішим Святославом. Співрозмовником Глави УГКЦ буде журналіст та телеведучий Віталій Портников.

Під час ефіру співрозмовники говоритимуть про широке коло тем, серед яких - питання місця Церкви в суспільстві, моральності суспільства після десятиріч аморальності, війни і миру.

Прямий ефір можна переглянути на каналі «Живого ТБ» в мережі YouTube або сторінці «Живого ТБ» у Facebook.

У січні відбувся попередній прямий ефір «Відкритої Церкви». Співрозмовником Глави УГКЦ був Віталій Гайдукевич.

Запрошуємо переглянути цю програму.

Довідка

Віталій Портников народився в 1967 році в Києві. Закінчив факультет журналістики МДУ. Працював парламентським кореспондентом «Молоді України», колумністом низки українських, російських, білоруських, польських, ізраїльських, латвійських газет та інтернет-видань. Також є засновником і ведучим телевізійної дискусійної програми «Політклуб», що виходить зараз в ефірі телеканалу «Еспресо».

Департамент інформації УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next