АКТУАЛЬНО

Суспільне мовлення транслюватиме Богослужіння УГКЦ до дня Святої Трійці

АНОНСПонеділок, 08 червня 2020, 12:00
У неділю, 7 червня, та понеділок, 8 червня, суспільні загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ, UA: КУЛЬТУРА та UA: КРИМ, а також 24 регіональні телеканали транслюватимуть святкові богослужіння до дня Святої Трійці.

Трансляція Богослужіння Української Греко-Католицької Церкви на UA: ПЕРШИЙUA: КРИМ та всіх регіональних телеканалах у неділю, 7 червня, розпочнеться о 12:30.

Вірні УГКЦ матимуть можливість молитися Архиєрейську Літургію з нагоди свята Зіслання Святого Духа із чином єпископської хіротонії із собору Святого Юра у Львові.

Трансляцію на UA: ПЕРШИЙUA: КРИМ та всіх регіональних телеканалах у понеділок, 8 червня, у свято Святого Духа - покажуть об 11:00.

Нагадаємо, із кінця березня три загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙUA: КУЛЬТУРА та UA: КРИМ, а також всі регіональні телеканали Суспільного мовника транслюють щотижня від п’ятниці до неділї богослужіння й інші обрядові заходи, щоб допомогти задовольнити духовні потреби вірян, які через карантинні обмеження позбавлені можливості відвідувати храми.

UA: Суспільне мовлення


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next