АКТУАЛЬНО

Святкування 20-річчя громади УГКЦ у Греції очолить Блаженніший Святослав

АНОНСП'ятниця, 11 травня 2018, 19:05
Святкування 20-річчя церковної громади УГКЦ у Греції, яке відбудеться 11-14 травня, очолить Глава УГКЦ Блаженніший Святослав.

Делегація Пасторально-міграційного відділу на чолі з владикою Йосифом (Міляном) також візьме участь у святкуваннях.

Блаженніший Святослав був свідком формування громади вірних УГКЦ у Греції - він тоді навчався у семінарії в Афінах і на прохання Блаженнішого Любомира збирав громаду.

Під час ювілею Блаженніший Святослав зустрінеться з учнями, вчителями та батьками трьох суботніх українських шкіл Афін; візьме участь у відкритті виставки фотографій з життя української церковної громади Афін; зустрінеться також із представниками українських товариств та асоціацій. Протягом трьох днів Глава УГКЦ служитиме Божественні Літургії, а 12 травня - Службу Божу та панахиду за упокій усіх вірних та священнослужителів, хто вже повернувся до Небесної Батьківщини та свого часу сприяв створенню та розвитку громади УГКЦ Афін.

Завершаться ювілейні урочистості святковим концертом за участю місцевих колективів та народної артистки України Оксани Білозір.

 За матеріалами www.pmv.ugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next