АКТУАЛЬНО

Тема чергової «Живої Інтернет-зустрічі»: «Революція гідності – триває? Річниця Майдану»

АНОНСЧетвер, 20 листопада 2014, 20:00
Цього тижня ми вперше відзначатимемо річницю Майдану, або, як ми звикли називати, Революції гідності. Саме тому пропонуємо вашій увазі «Живу Internet-зустріч», присвячену спогадам цих і сумних, і доленосних моментів, котрі почали змінювати нашу Державу.

Чи є в нас тепер своєрідний фільтр, котрий дає можливість розрізняти, де нас обманюють та використовують? Чи вміємо побачити справжніх лідерів нашої держави? Чи змінилося сприйняття слів про гідність, цінність людського життя, смерть, любов до своєї країни? Чи навчилися любити один одного і боротися один за одного, щиро просити Бога за наших батьків та близьких? Як ми сприймаємо тепер навчання Церкви про обман, крадіжки, розбій, вбивства, негативний вплив телебачення?

Чи усвідомили ми, у чому – цілісність держави?

Тож визначити, чи Революція гідності завершилася, чи триває досі, ми зможемо разом напередодні її річниці. Напиши своє запитання о. Василеві Рудейку у формі, поданій нижче, та отримай відповідь під час трансляції ЖІЗ! До зустрічі у четвер, о 20-й!

«Живі Інтернет-зустрічі» – спільний проект «Живого телебачення» та Комісії у справах молоді УГКЦ. Мета проекту: дати відповіді на найбільш актуальні питання, що турбують сучасну молоду людину. Ми запрошуємо до студії цікавих співрозмовників для обговорення актуальних питань у прямому ефірі. Кожен може через сайт ДивенСвіт поставити своє запитання гостю студії до ефіру або під час програми.

Пряма трансляція проходитиме на Інформаційному ресурсі УГКЦ, сайті ДивенСвіт, сайті «Живого.ТБ».

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next