АКТУАЛЬНО

Три доби Великоднього телемарафону – на Першому національному

АНОНССубота, 19 квітня 2014, 23:45
21 рік – жива традиція Першого національного! У прямому ефірі – Великодні урочистості з усіх катедральних соборів України та Ватикану.

Шлях до свята Христового Воскресіння розпочинаємо з трансляцій у Страсну п’ятницю. 

18 квітня, 22:15 - 24:00 – Хресна дорога в Колізеї (Ватикан) під проводом Святішого Отця Франциска, Папи Римського.  

Разом із мільйонами християн-католиків – 14 зупинок-роздумів про благодать Христової мужності. І не стільки суму, скільки світла є у сходженні на Голгофу! Цей найвеличніший земний шлях витривалості й гідності перетворив скорботу на радість.

19 квітня, після прибуття Благодатного вогню в Україну, запрошуємо телеглядачів на нічні Великодні богослужіння з катедральних соборів України.

23:45 - 24:00 – Хресна хода навколо катедральних храмів України.

24:00 – Всенічне Великоднє Богослужіння у Свято-Володимирському катедральному соборі УПЦ КП. Великоднє благословення Святішого Філарета.

01:50 – Надгробне, Воскресна утреня та Архиєрейська Літургія в Патріаршому соборі Воскресіння Христового УГКЦ. Великоднє привітання Блаженнішого Святослава.

03:30 – Пасхальне Богослужіння у Свято-Андріївському катедральному соборі УАПЦ. Великоднє привітання Блаженнішого Мефодія.

04:45 – Пасхальне Богослужіння у Святій Успенській Києво-Печерській лаврі. Великоднє привітання Блаженнішого Онуфрія.

Запрошуємо на всесвітнє храмове єднання у свято Воскресіння Христового – 20 квітня!

9:00 – Перший національний повторює трансляцію нічних Великодніх Богослужінь із катедральних соборів України.

11:15 – 13:30 – пряма трансляція з Ватикану.

Пасхальна Служба Божа й Апостольське Благословення для Рима і світу «Urbi et Orbi» Святішого Отця Франциска з площі Святого Петра.

Богослужіння три доби коментують: головний редактор Першого національного телеканалу України Христина Стебельська, докторант Григоріанського університету о. Олександр Дасік (РКЦ), професор богослов’я Дмитро Степовик (УПЦ КП), о. Ігор Яців (УГКЦ), Андрій Цибенко (УАПЦ), о. Георгій Коваленко (УПЦ).

 

Головна редакція Першого національного телеканалу України 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next