АКТУАЛЬНО

Триває набір на четверту літню школу англійської мови в Заздрості

АНОНСЧетвер, 01 лютого 2018, 10:00
16 липня - 4 серпня 2018 року на базі музейно-меморіального комплексу імені Патріарха Йосипа Сліпого в селі Заздрість Тернопільської області відбудеться четверта благодійна літня школа англійської мови під патронатом товариства «Свята Софія» США для молоді віком 15-22 роки з родин учасників АТО, тимчасово переселених осіб, сиріт/напівсиріт, студентів пільговиків вищих духовних центрів УГКЦ.

Передбачено 30 навчальних місць.

Організатори гарантують повне англомовне середовище для учнів початкового, базового, середнього, вищого та найвищого рівнів.

Пропонується навчання в невеликих групах, посилена мовна практика, весь час спілкування англійською мовою, молитовний супровід, проживання на території комплексу, чотириразове харчування та виїзні екскурсії.

Заявки на участь у літній школі англійської мови приймаються до 1 лютого 2018 року на електронну адресу [email protected].

До співпраці запрошуються меценати та жертводавці.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next