АКТУАЛЬНО

Цьогорічний Форум соціального служіння УГКЦ відбудеться онлайн

АНОНССубота, 03 жовтня 2020, 11:00
3 жовтня у Києві в онлайн-форматі відбудеться Форум соціального служіння УГКЦ «Соціальне служіння людині». Відкриє Форум Блаженніший Святослав, Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви.

Серед провідних тем події є діла милосердя, зокрема «голодного нагодувати». Організаторами Форуму є Відділ соціального служіння УГКЦ та МБФ «Карітас України».

Подія розпочнеться о 10:00 і триватиме до 13:00. Трансляція відбуватиметься з Києва, а учасники, зібрані у своїх єпархіях, будуть поєднані телемостом за допомогою інтернету.

На Форумі буде представлено не лише український, але й міжнародний досвід служіння потребуючим. Зокрема, досвідом діяльності мережі парафіяльних карітасів поділяться представники Карітасу Віденської архидієцезії (Австрія).

Також під час Форуму буде проаналізовано досягнення та виклики в ході реалізації Стратегії соціального служіння, що була затверджена Синодом Єпископів УГКЦ в 2016 році.

Окремо заплановано презентації діяльності парафіяльних громад, де активно здійснюється соціальне служіння. Зокрема, своє служіння представлять громади з Фастова (Київська архиєпархія), Львова (Львівська архиєпархія) та с. Вільшаник (Самбірсько-Дрогобицька єпархія).

Медійну підтримку події надає «Живе телебачення». Перебіг Форуму у прямому ефірі можна дивитися на каналі «Живого ТБ» в YouTube.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next