АКТУАЛЬНО

У Белзі відзначать початок передсоборових зустрічей Берестейської унії

АНОНССубота, 30 травня 2015, 13:05
30–31 травня 2015 року Сокальсько-Жовківська єпархія відзначатиме 425-ту річницю проведення Синоду українських єпископів, який започаткував відновлення єдності Української Церкви з Римським Апостольським престолом.

Цей Синод відбувся у 1590 році в місті Белз і саме тому деякі історики називають Белз «колискою» Української Греко-Католицької Церкви.

З цієї нагоди 30 травня відбудеться конференція, організована Державним історико-культурним заповідником м. Белз, а 31 травня о 12:00 – Архиєрейська Літургія у храмі Святого Миколая і урочиста академія.

Ініціативна група – отець-парох та парафіяни, вихідці Белза, священнослужителі єпархіального управління – радо запрошують усіх охочих узяти участь у заходах та відвідати визначне місце нашої Церкви.

sokaleparchy.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next