АКТУАЛЬНО

У день свята Введення в храм Пресвятої Богородиці «Живе телебачення» запрошує вас на прем’єру Акафісту

АНОНСП'ятниця, 04 грудня 2020, 19:00
4 грудня 2020 року о 18:00 на каналі «Живого ТБ» в ютубі запрошуємо вас молитися Акафіст до Пресвятої Богородиці. Його було записано у храмі Львівської духовної семінарії. Служить Акафіст о. Павло Цвьок. Своїм співом молитву супроводжує хор Львівської духовної семінарії. Диригент хору – Наталія Капітан-Бурка.

«Сьогодні багато інформації ми черпаємо з інтернету. Наш задум ‒ запропонувати всім охочим у зручному для них місці та часі молитися Акафіст до Богородиці. При цьому ми ставили перед собою подвійну мету: цей запис має бути якісним за виконанням (спів) і за відтворенням (аудіо та відео). Тож запрошуємо всіх вас до молитви і сподіваємося, що вона принесе вам великі духовні плоди», ‒ зазначають у команді «Живого ТБ».

Продюсер «Живого ТБ» Павло Казанцев складає щиру подяку ректору Львівської духовної семінарії о. д-ру Ігореві Бойку, диригенту хору п. Капітан-Бурці та всім семінаристам за участь у реалізації цього задуму.

Прем’єра Акафісту до Богородиці буде, зокрема, тут:

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next