АКТУАЛЬНО

У день Великодня «Живе телебачення» проведе дві прямі трансляції: з Києва і Рима

АНОНСНеділя, 01 травня 2016, 11:00
1 травня, у день найважливішого свята в церковному році – Воскресіння Господнього, «Живе телебачення» проведе трансляцію Пасхальних богослужінь з Патріаршого собору Воскресіння Христового в Києві та з прокатедрального собору Святої Софії у Римі.

1 травня, о 5:00, починаємо трансляцію Надгробного, Хресного ходу, Пасхальної Утрені та Архиєрейської Божественної Літургії з Патріаршого собору Воскресіння Христового в Києві. Богослужіння очолить Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ. Трансляцію можна переглянути на сайті «Живого телебачення» (zhyve.tv) та на телеканалах «5 канал», «Еспресо TV», «Zik», «UBR» «Телевсесвіт» (список каналів буде доповнюватися).

1 травня, об 11:00, починаємо трансляцію Архиєрейської Літургії з прокатедрального собору Святої Софії у Римі. Літургію очолить владика Діонісій (Ляхович), Апостольський візитатор для українців-католиків в Італії та Іспанії. Трансляцію можна переглянути на сайті «Живого телебачення» та на телеканалах «5 канал», «Еспресо TV», «Перший Ukraine».

Крім того, «Живе телебачення» проведе прямі трансляції богослужінь під час Страсного тижня. А саме: 28 квітня, о 09:00, – Вечірні з Літургією Василія Великого, посвячення Мира і Антимінсів, Чину умивання ніг, о 18:00 – Утрені страстей; 29 квітня, об 11:00, – Великої вечірні з виставлення Плащаниці, о 18:00 – Єрусалимської Утрені.

Під час Великодніх свят наші партнери: телеканал «Еспресо TV» буде демонструвати документальний серіал «Любомир. Бути Людиною» (31 квітня, початок о 12:30 – 1-3 серії, 1 травня, початок о 12:30 – 4-6 серії), а «24 канал» – документальний фільм «Капелани» (2 травня, о 19:30, і повтор 3 травня, об 11:30).

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next