АКТУАЛЬНО

У Долині проведуть конкурс української духовної сучасної пісні «З піснею до Бога»

АНОНССубота, 26 вересня 2015, 16:09
26-27 вересня 2015 року відбудеться ІV фестиваль-конкурс української духовної сучасної пісні «З піснею до Бога» імені кардинала Мирослава Івана Любачівського, приурочений до 150-річчя з дня народження митрополита Андрея Шептицького. Фестиваль-конкурс проходитиме за адресою: Івано-Франківська обл., м. Долина, пр. Незалежності, 6 у приміщенні будинку техніки.

Фестиваль-конкурс «З піснею до Бога» відбувається з благословення Архиєпископа і Митрополита Івано-Франківської митрополії під патронатом благодійної організації «Любов і Милосердя» та парафії  «Серця Ісуса і Серця Марії» м. Долини УГКЦ.  Засновник фестивалю-конкурсу о.Вітольд Левицький.

Охочих взяти участь просимо уважно прочитати положення і умови фестивалю-конкурсу, заповнити анкету учасника та надіслати на емейл адміністрації фестивалю-конкурсу «З піснею до Бога», а також знати слова та мелодію пісні-гімну фестивалю-конкурсу. Заявки приймаються до 20 вересня. За додатковою інформацією звертатися за телефоном: +380989090399; 0673437966; 0508873302.

До участі запрошуються виконавці віком від 6 років.  Конкурс проходитиме у 5 вікових категоріях та в номінаціях: соліст-вокаліст, вокальні ансамблі, авторська пісня, художнє слово.

26 вересня відбудеться  фестиваль-конкурс

Божественна Літургія – 8.00;

початок дійства о 12.00.

27 вересня гала-концерт, поч. о 14.00

Запрошуємо духовенство, владу, учнівську та студентську молодь, а також усіх охочих, які цінують духовну музику, молитву і культуру.

Прес-служба Фестивалю

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next