АКТУАЛЬНО

У храмі Святого Василія Великого зберуться представники всіх конфесій для спільної молитви

АНОНСНеділя, 26 січня 2014, 18:00
26 січня 2014 року в рамках Тижня молитви за єдність християн відбудеться міжконфесійний Молебень у храмі Святого Василія Великого Української Греко-Католицької Церкви (м. Київ, Вознесенський узвіз, 7, біля Львівської площі). Початок о 18.00.

Під час Молебню спільно молитимуться: Блаженніший Святослав (Шевчук), Глава УГКЦ, Архиєпископ Томас Едвард Галліксон, Апостольській нунцій в Україні, єпископ Станіслав Широкорадюк, Єпископ-помічник Києво-Житомирської дієцезії РКЦ, єпископи та духовенство православних і протестантських Церков.

Очікується, що під час молитви зі словом-проповіддю на тему «Чи ж Христос поділився?» (1 Кор. 1, 1-17) до усіх присутніх звернеться глава Української єпархії Вірменської Апостольської Церкви архиєпископ Григоріс Буніатян.

Після завершення молитви, о 19.00, усі запрошуються до продовження спілкування за кавою.

Вхід вільний.

Детальніше: ecumenism.com.ua

 

Комісія УГКЦ сприяння єдності християн

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next