АКТУАЛЬНО

У Католицькій Церкві відзначать День мігранта і біженця

АНОНСНеділя, 17 січня 2016, 14:01
17 січня в Католицькій Церкві відзначатимуть Всесвітній день мігранта і біженця. З цієї нагоди Папа Франциск зустрінеться з мігрантами у Ватикані на молитві “Ангел Господній”.

Цього дня о 12:00 Святіший Отець виголосить звернення до мігрантів, які зберуться на площі Святого Петра у Ватикані, а відтак помолиться з ними молитву “Ангел Господній”. Після зустрічі зі Святішим Отцем у соборі Святого Петра відбудеться Літургія, яку очолить кардинал Антоніо Вельйо, президент Папської ради у справах мігрантів.

З нагоди цього дня Папа Франциск написав також окреме послання, у якому закликає бути милосердними і солідарними із нашими “братами і сестрами, котрі шукають кращого життя, втікаючи від злиднів, голоду, експлуатації та від несправедливого розподілу ресурсів планети”. Одночасно Папа мігрантів з повагою ставитися до культури і традицій тих націй,  котрі відчиняють їм двері своїх країн.

Прес-служба товариства “Свята Софія”

 

Додамо, що українці є четвертими у списку за кількістю мігрантів, присутніх на території Італійської Республіки, офіційно зареєстрованих майже 234 тисячі, 80 відсотків яких становлять жінки.

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next