АКТУАЛЬНО

У Києві на державно-церковному рівні вшанують митрополита Андрея Шептицького

АНОНСНеділя, 01 листопада 2015, 10:10
1 листопада 2015 року в м. Києві на державно-церковному рівні відбудуться урочисті святкування 150-ї річниці від дня народження митрополита Андрея Шептицького.

Цього дня об 11.00 в Патріаршому соборі Воскресіння Христового Отець і Глава УГКЦ очолить Архиєрейську Літургію. Пізніше, увечері, в Національній опері імені Т.Г. Шевченка відбудеться урочиста академія, присвячена ювілею праведного Андрея. Початок о 17.00.

ПРОГРАМА УРОЧИСТОСТЕЙ З НАГОДИ 150-РІЧЧЯ З ДНЯ НАРОДЖЕННЯ МИТРОПОЛИТА АНДРЕЯ ШЕПТИЦЬКОГО

Середа, 28 жовтня, 16:00 год.

-  Урочисте відкриття пам'ятної дошки на честь митрополита Андрея (Київський міський будинок учителя);

-  Огляд виставки з нагоди 150-річчя з дня народження митрополита Андрея (фойє Київського міського будинку учителя)

-  Вручення нагород імені блаженного священомученика Омеляна Ковча (Київський міський будинок учителя).

П'ятниця, 30 жовтня, 9:00 - 17:30 год.

-  Міжнародна наукова конференція на тему «Як будувати рідну хату: погляд з ХХІ століття (Київський національний університет імені Тараса Шевченка).

Неділя, 1 листопада:

-  11:00 год - Архиєрейська Божественна Літургія в Патріаршому соборі Воскресіння Христового (станція метро Лівобережна).

-  17:00-18:40 - Урочиста академія з нагоди 150-річчя з дня народження митрополита Андрея в Національній опері імені Т. Г. Шевченка за участю Глави та Синоду Єпископів УГКЦ, Президента та Прем'єр-міністра України. У Програмі - Ораторія Мирослава Волинського «Я тебе кличу!»

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next