АКТУАЛЬНО

У Києві презентують мультиплікаційний фільм про Патріарший собор Воскресіння Христового УГКЦ

АНОНСВівторок, 13 серпня 2013, 12:08
13 cерпня на території Патріаршого собору Воскресіння Христового УГКЦ (вул. Микільсько-Слобідська, 5) відбудеться презентація мультиплікаційного фільму із серії «Духовне намисто – Патріарший собор Воскресіння Христового».

Мультиплікаційний фільм знято з ініціативи представників Катехитичної комісії Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ спільно з анімаційною студією АРТ-Відео.

Додамо, що недавно у Львові відбулася презентація першої з 30 серій серіалу «Духовне намисто», присвяченої страдецькій святині (Львівщина). За допомогою анімації Церква прагне популяризувати українські святині. Як зазначають самі мультиплікатори, такий проект спрямований на піднесення духовності українців, виховання молодого покоління в християнських і національних традиціях.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next