АКТУАЛЬНО

У Києві відсвяткують ювілей руху «Українська молодь – Христові»

АНОНСНеділя, 29 липня 2018, 12:00
29 липня 2018 року в Патріаршому соборі Христового Воскресіння УГКЦ відсвяткують ювілей руху УМХ під гаслом «Будь завжди вірний Христові!» з нагоди 85-річчя від першого свята УМХ, яке відбулося у Львові з благословення митрополита Андрея (Шептицького).

Святкування розпочнеться Архиєрейскою Літургією, яку очолить Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав. Опісля молитви молодь у присутності Блаженнішого Святослава складе обіцянку вірності Христові. У програмі також передбачені: презентація гімну свята, зустріч молоді з Блаженнішим Святославом, презентація стратегії розвитку УМХівського руху, пізнавальний квест, молитва на Володимирській гірці, святковий концерт (за участі УМХівськиї гуртів, семінарійного гурту «МетаНоя» та інших) і духовний вечір «Псалми над Дніпром» за участі о. Руслана Греха. 

Довідка: «Українська молодь – Христові» – рух української молоді, який започаткував митрополит Андреєм (Шептицьким) у Львові в 1933 році, покликаний об’єднувати українську молодь довкола Христа і християнських цінностей. Сьогодні УМХ – унікальне  молодіжне середовищем в Україні, в якому формуються молоді християни. УМХівці беруть активну участь як у церковному, так і у громадському середовищі свого міста. Представляють Україну на міжнародних зустрічах, активно вчаться та відпочивають, допомагають потребуючим і розвиваються, а також є апостолами вірності Христові у своїх середовищах та поза їх межами.

Прес-служба УМХ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next