АКТУАЛЬНО

У Києві, на Книжковому Арсеналі, презентуватимуть книжку Блаженнішого Любомира

АНОНСНеділя, 24 квітня 2016, 10:04
24 квітня о 19:00 у Києві на Книжковому Арсеналі відбудеться презентація книги «Де скарб Твій…» – бесіди Блаженнішого Любомира з підприємцями, яку видала Львівська бізнес-школа УКУ у видавництві Українського католицького університету.

Місце проведення – головна сцена Книжкового Арсеналу «Кафе Європа», м. Київ, вул. Лаврська, 12.

Час проведення – 24 квітня, 19:00-20:00.

Учасники презентації:
- Блаженніший Любомир, Архиєпископ-емерит Української Греко-Католицької Церкви
- Софія Опацька, декан Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS)
- Олег Турій, проректор з програмного розвитку Українського католицького університету, один з редакторів видання
- Андрій Гундер, президент Американської торговельної палати в Україні

У цій маленькій книжечці зібрано і згруповано за тематичними блоками відповіді колишнього Предстоятеля Української Греко-Католицької Церкви Блаженнішого Любомира на запитання підприємців під час зустрічей дискусійного клубу «Бізнес-Credo», що їх організувала Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) у 2012 та 2015 роках. Теми цих зустрічей, що цікавили українських бізнесменів, – завжди актуальні питання моралі та цінностей в особистому житті, у бізнесі, загалом у державі та суспільстві.

Дві зустрічі в 2015 році були присвячені 150-літтю від дня народження митрополита Андрея Шептицького, зокрема його посланню «Як будувати Рідну Хату». Тож короткі та влучні, не позбавлені гумору відповіді владики Любомира на запитання підприємців великою мірою подані у світлі вчення митрополита Андрея, постать якого й сьогодні може служити зразком для наслідування. Сподіваємося, що ця збірочка стане для вдумливого Читача нагодою по-новому поглянути на буденні речі, переосмислити деякі аспекти своєї праці та взаємин з іншими, а також глибше пізнати підставові засади духовного життя.

Редактори – Мирослав Маринович, Олег Турій
Упорядник – Вероніка Саврук

Прес-служба Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS)

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next