АКТУАЛЬНО

У Києві презентують щоденник о. Василя Поточняка

АНОНСЧетвер, 23 березня 2017, 15:03
23 березня в Києві відбудеться презентація щоденника о. Василя Поточняка, в якому він описував переживання своєї хвороби перед смертю.

У презентації візьмуть участь: голова ПМВ владика Йосиф (Мілян) і секретар ПМВ о. Андрій Гах.

Назва щоденника - "З дороги зцілення", оскільки протягом своєї хвороби о. Василь сповіщав близьких людей про свій стан і перебіг лікування за допомогою СМС-повідомлень, які завжди завершувалися словами: "З дороги зцілення". У виданні зібрані всі такі повідомлення о. Василя.

У щоденнику міститься "Духовний тестамент" (заповіт) о. Василя, а також спогади людей, які відіграли особливу роль у його житті, зокрема під час переживання тяжкої хвороби, - Блаженнішого Любомира (Гузара), владики Йосифа (Міляна), о. Василя Говери, Олеся Городецького, Марії Матіос, Павла Дворського.

Упорядник щоденника і автор вступної промови - о. Юстин Бойко, один із найближчих друзів о. Василя Поточняка.

Придбати видання можна буде одразу після закінчення заходу.

Презентація розпочнеться о 18:00 у Національному університеті “Києво-Могилянська академія” (вул. Григорія Сковороди, 2. Корпус №1, аудиторія №318).

pmv.ugcc.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next