АКТУАЛЬНО

У Києві проведуть вечір пам’яті митрополита Андрея (Шептицького)

АНОНСП'ятниця, 01 листопада 2013, 18:00
У п’ятницю, 1 листопада 2013 року, в 69-ту річницю з дня відходу до вічності слуги Божого митрополита Андрея (Шептицького), у парафії Святого Миколая Чудотворця на Аскольдовій могилі відбудеться вечір пам’яті митрополита Андрея.

Захід організовує Центр академічного душпастирства Київської архиєпархії за підтримки Патріаршого товариства святого рівноапостольного Київського князя Володимира та Ради «Лицарів Колумба» св. Володимира. 

У програмі вечора:

  • Божественна Літургія (поч. о 18.00)
  • Молитва за прославу слуги Божого митрополита Андрея
  • Вступне слово владики Йосифа (Міляна), Єпископа-помічника Київської архиєпархії
  • Ісусова молитва з розважаннями на тему «Як будувати рідну хату»
  • Мале повечір’я

За словами організатора заходу о. Володимира Мальчина, голови Центру академічного душпастирства Київської архиєпархії, «у такий молитовно-духовний спосіб прагнемо вшанувати в столиці пам'ять нашого великого Митрополита, а водночас хочемо замислитися над актуальністю його послання «Як будувати рідну хату», щоб науковці, духовенство, державні діячі, а передусім студентська молодь, мали чіткі орієнтири, як навчатись і трудитись, аби зробити особистий внесок у побудову української держави».

 

www.academchaplaincy.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next