АКТУАЛЬНО

У храмі УГКЦ на Аскольдовій могилі в Києві пройде зустріч журналістів

АНОНССубота, 11 червня 2016, 16:05
У суботу, 11 червня 2016 року, з нагоди Дня журналіста при парафії Святого Миколая, що на Аскольдовій могилі в Києві, проведуть спільну зустріч та Молебень до Божого милосердя для працівників ЗМІ. Повідомляє прес-служба Київської архиєпархії УГКЦ.

Захід розпочнеться о 12:00. Митрофорний протоієрей Ігор Онишкевич очолить Молебень до Божого милосердя. Після цього представникам ЗМІ розповідатимуть про покровителів журналістів – святих Івана Богослова та Франциска Сілезького. А потім усі разом молитимуться за заступництво цих святих. Під час молитви дякуватимуть Богу за дар професії журналіста та проситимуть потрібних Господніх ласк для належного виконання журналістських обов'язків.

По завершенні молитви при парафіяльному будинку прес-секретар Київської архиєпархії УГКЦ о. Андрій Боднарук виступить із доповіддю на тему «Антикризова позиція працівника ЗМІ». По її завершенні за святковим столом присутні матимуть змогу обговорити труднощі та перспективи журналістської діяльності.

На згадку про цей день усі отримають пам’ятні іконки із зображенням покровителів журналістів.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next