АКТУАЛЬНО

У Київській архиєпархії проведуть паломництво до Канева

АНОНССубота, 07 березня 2015, 10:03
Київська архиєпархія УГКЦ запрошує усіх охочих здійснити паломництво до Канева, яке відбудеться 7 березня 2015 року.

Усі паломники матимуть можливість продемонструвати свою любов до нашої Батьківщини та нашої культури, а також зробити свій внесок у її розвиток.

Паломницький центр Київської архиєпархії УГКЦ докладе усіх зусиль до того, щоб ваше паломництво набуло незабутніх вражень.

В програмі паломництва передбачена Архиєрейська Божественна Літургія, яку о 12:00, очолить владика Йосиф (Мілян). По завершенні Літургії відбудеться посадження дерев протопресвітерств, що увіковічнить цей день в історії славного Канева. О 15:00 усі матимуть змогу пом’янути митця Панахидою, яка звершуватиметься біля пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку.

Для кращого ознайомлення з творчістю та життям видатного поета, відбудеться екскурсія музеєм, яка збагатить наші знання про історію цього місця.

Прес-служба Київської архиєпархії УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next