АКТУАЛЬНО

У Київській семінарії УГКЦ відбудеться день відкритих дверей

АНОНССубота, 16 травня 2015, 12:05
16 травня у Київській Трьохсвятительській духовній семінарії УГКЦ відбудеться день відкритих дверей». Про це повідомив бр. Василь Пишкович.

Захід розпочнеться Архиєрейською Божественною Літургією о 10:00, яку очолить владика Йосиф (Мілян), Єпископ-помічник Київської архиєпархії. Після цього відбудеться зустріч із владикою Йосифом і представниками ректорату. Потім пройде екскурсія семінарією, де можна буде дізнатися про особливості навчального, формаційного та духовного життя семінарійної спільноти, ознайомитися з майбутніми планами та перспективами розвитку Київської семінарії.

Повідомляємо, із 27 червня Адміністрація КТДС розпочне прийом документів на 2015-2016 навчальні роки. Цього дня відбудеться зустріч із психологом і прослуховування для визначення музичних здібностей абітурієнтів. 18 липня вже відбуватимуться вступні іспити та співбесіда.

Адреса: пров. Боженка, 20, с. Княжичі Броварського району Київської області.

Наші контакти: Тел/факс: (044) 277-29-90(044) 277-29-92; E-мail: [email protected]

Добратися до семінарії з Києва потрібно маршрутним таксі № 730 Київ-Княжичі, із вул. Кіото (навпроти «БЛІЦІНФОРМУ»), що на станції Метро «ЛІСОВА». Їхати до зупинки «Княжий двір» с. Княжичі.

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next