АКТУАЛЬНО

У Коломийсько-Чернівецькій єпархії проведуть спортивні змагання серед духовенства

АНОНССереда, 30 жовтня 2013, 10:00
30 жовтня в Коломиї організовують спортивні змагання серед духовенства, які присвячені 1025-річчю Хрещення України-Русі та 20-літтю утворення Коломийсько-Чернівецькій єпархії УГКЦ.

Перед спортивним дійством у катедральному соборі Преображення Христового м. Коломиї владика Василь (Івасюк), Адміністратор єпархії, у співслужінні з духовенством очолить Божественну Літургію (початок о 10.00).

Опісля священики вправлятимуться у чотирьох видах спорту: шахах, настільному тенісі, перетягуванні канату та волейболі. Кожний деканат (яких є 20) єпархії буде представлений своєю спортивною командою, яка має складатися лише з духовенства. Спортивні змагання відбудуться в приміщенні спорткомплексу “Прикарпаття”, що на вул. Довбуша, 147а в Коломиі.

Для висвітлення події запрошуємо представників ЗМІ.

о. Василь Перцович, прес-секретар єпархії
kolomyya.org

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next