АКТУАЛЬНО

У Крилосі відбудуться нічні чування

АНОНСНеділя, 12 березня 2017, 10:03
12-13 березня 2017 за участю владики Йосафата (Мощича),Єпископа-помічника Івано-Франківскої архиєпаріхії, студентів Івано-Франківської духовної семінарії та Товариства студентів-католиків «ОБНОВА» у Крилосі в храмі Успіння Пресвятої Богородиці відбудуться нічні чування.

Захід розпочнеться Вечірнею о 18.00 12 березня. Після цього будуть духовні науки, Молитва на вервиці, Хресна дорога,  Молитви на оздоровлення, Молебень до Богородиці, Ісусова молитва (розважання в тиші). Архиєрейська Божественна Літургія, яку очолить владика Йосафат, розпочнеться о 23.00 в храмі Успіння Пресвятої Богородиці.

Додамо,  отці й семінаристи ІФДС проводять нічні чування за участю владики Йосафата (Мощича) в храмі Успіння Пресвятої Богородиці с. Крилоса вже понад рік.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next