АКТУАЛЬНО

У Львові говоритимуть про юридичну особу в Церкві та юридичну особу в державі

АНОНСЧетвер, 22 червня 2017, 08:06
З благословення Отця і Глави УГКЦ Блаженнішого Святослава 21 червня 2017 року у Львові, у приміщенні Патріаршого дому (вул. Хуторівка, 35-Б), проходитиме практичний семінар «Законодавство України у сфері реєстрації статутів релігійних організацій та державної реєстрації юридичних осіб: загальна характеристика та порівняння з Кодексом Канонів Східних Церков».

Захід проводиться з ініціативи Патріаршого економату в рамках проекту «Приведення статутів юридичних осіб Української Греко-Католицької Церкви у відповідність з церковним та державним законодавством». Це перший з низки практичних семінарів, проведення яких заплановане до кінця цього 2017 року.

Для участі в семінарі запрошені особи – відповідальні за підготовку статутів релігійних організацій УГКЦ в архиєпархіях, єпархіях, екзархатах та інститутах богопосвяченого життя.

Координатор з організаційних питань - п.Устим Хаварівський, головний юрисконсульт Патріаршої курії УГКЦ.

Повідомив Устим Хаварівський

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next