АКТУАЛЬНО

У Львові відбудуться урочистості з нагоди 25-річчя НВК «Школа-гімназія Шептицьких»

АНОНСП'ятниця, 20 січня 2017, 13:01
У НВК «Школа-гімназія Шептицьких» відбудеться прес-конференція з нагоди святкування 25-річчя закладу. Захід проведуть 20 січня 2017 року об 11 год у малому сесійному залі Львівської міської ради (площа Ринок, 1).

На прес-конференції представлять навчальний заклад, його історію та методику праці, заходи, що відбуватимуться під час святкування ювілею першої католицької школи в Україні. Зокрема, науково-практична конференція «Демократизація освітньої сфери в Україні: католицька школа»; презентація книг (збірник документів про католицьку школу, «Чесні громадяни – добрі християни» (історія закладу Шептицьких), академія «Двадцять п'ять років Школі-гімназії Шептицьких, представлення міжнародного руху «EX-Allievi di Don Bosco» («Вихованці св. Івана Боско») та відкриття його української гілки, мюзикл «Біржа душ» (у виконанні учнів гімназії «Шептицьких») – 28 січня.

У святкуванні братимуть участь учні та випускники закладу, духовенство УГКЦ та РКЦ, представники Львівської міської та обласної адміністрацій, освітяни та культурні діячі Львова  й України, закордонні партнери та друзі Гімназії.

Основною метою такого масштабу заходів є зміна суспільного та якісного підходу до питання шкільної освіти як такої, її значення та ролі, зокрема на території України.

Контактна особа: Володимир Гуменюк – 098 96 019 73; [email protected]

 

Повідомила Віра Савран, прес-служба отців салезіан УГКЦ

 

 

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next