АКТУАЛЬНО

У Львові проведуть VI Всеукраїнську католицьку харизматичну конференцію «Вогонь»

АНОНССубота, 12 жовтня 2013, 09:30
12 жовтня в закритому приміщені велотреку СКА відбудеться Всеукраїнська католицька харизматична конференція «Вогонь».

Це вже шоста така Конференція, але у Львові вона проводиться вперше. Попередні відбулися у Києві та в Хмельницькому, збираючи тисячі людей з усіх куточків України та гостей з інших країн. Конференція «Вогонь» – це харизматична зустріч для людей, які бажають оновити своє духовне життя та досвідчити благодать Святого Духа завдяки спільній молитві і спілкуванню одне з одним.  Ще одна мета «Вогню» – це оживити християнські спільноти та об’єднати їх у Божій любові. Тема VI Конференції: «Ісус живий!»

Конференція «Вогонь» відбудеться з благословення владики Ігоря (Возьняка), Архиєпископа і Митрополита Львівського, який очолить Архиєрейську Божественну Літургію. Конференцію відвідає владика Дмитро (Григорак), Єпарх Бучацької єпархії та відповідальний за Рух віднови у Святому Дусі в УГКЦ.

У програмі: Архиєрейська Божественна Літургія; Акафіст до Святого Духа; духовні науки; молитва прослави; сценки.

Початок Конференції о 9.30, закінчення – 20.30.

Організатори:  Школа християнського життя і євангелізації Пресвятої Діви Марії з Назарета, Матері Церкви (Школа Марії) та Об’єднання католицьких спільнот (ОКС).

 

Додаток:

Коротка історія Конференції «Вогонь».

Історія Конференції «Вогонь» в Україні розпочалася в 2003 році. Тоді відбулася перша Всеукраїнська католицька харизматична конференція прославлення. Вона зібрала близько 1300 учасників із різних куточків України, а також були присутні гості з Польщі. Сама ідея проведення такого заходу народилася ще в  1999 році, коли група молодих людей з м. Красилова (Хмельницька обл.) поїхала до Словаччини, щоб взяти участь у конференції „Fire” («Вогонь»). Його провадив представник відомої католицької школи євангелізації Renewal Ministries (США) Пітер Хербек.

Повідомила Олеся Колос

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next