АКТУАЛЬНО

У Львові відбудеться чергова зустріч робочої групи стратегії розвитку УГКЦ

АНОНСПонеділок, 13 березня 2017, 11:03
Від 13 до 16 березня відбудеться чергова зустріч робочої групи щодо впровадження Стратегії розвитку УГКЦ до 2020 року “Жива парафія - місце зустрічі з живим Христом” у Патріаршому домі у Львові. Головною темою для дискусій буде питання дванадцяти напрямків розвитку УГКЦ на період до 2020 року.

Під час засідань члени робочої групи планують зустрітися із головами структур Патріаршої курії, які залучені до обговорення дванадцяти стратегічних напрямів УГКЦ. Також мова йтиме про нову концепцію Декади місійності та програму євангелізації УГКЦ, розроблену Радою євангелізації при Главі УГКЦ.

Додамо, зустріч Робочої групи слугуватиме підготовкою до підготовки семінару для координаторів програми України, який відбудеться з 16 по 18 травня у Львові.

Департамент інформації УГКЦ

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next