АКТУАЛЬНО

У Митрополичих садах у Львові відбудеться триденний семінар для молоді «Школа відповідальності»

АНОНССереда, 14 червня 2017, 13:06
З 14 по 16 червня 2017 року в Митрополичих садах (перед собором Святого Юра, площа Святого Юра, 5) відбуватиметься триденний семінар для молоді «Школа відповідальності». Цьогорічна школа буде присвячена темі: «Як віднайти і зберегти справжню любов?» Захід розпочнеться 14 червня 2017 року о 18:30 год.

Спікерами семінару будуть: о. Петро Верхоляк, голова Комісії у справах молоді Сокальсько-Жовківської єпархії, єрм. Юстин Бойко, керівник Постуляційного центру монастирів Студійського уставу, владика Володимир (Ґруца), Єпископ-помічник Львівської архиєпархії УГКЦ.

Додамо,  «Школа відповідальності» - триденний семінар для молоді з метою обговорення та  пошуку відповідей на незручні питання. Цього року упродовж трьох днів  (14-16 червня 2017 року)  говоритимуть про те,  як віднайти і зберегти справжню любов.

Повідомили в ЛМГО «Українська молодь – Христові»

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next