АКТУАЛЬНО

У Патріаршому соборі продовжуватимуть щоденну молитву за здоров’я та великопісні реколекції онлайн

АНОНСП'ятниця, 27 березня 2020, 13:00
Кожного дня у Патріаршому соборі Воскресіння Христового Української Греко-Католицької Церкви продовжуватиметься усильна молитва за відступлення пандемії коронавірусу, за недужих, за медичних працівників, за все людство.

Від понеділка до п’ятниці о 12.00 будуть служити Молебень за недужих, а в суботу і неділю за подолання пандемії молитимуться під час Божественних Літургій. Рівно ж під час молитви продовжаться великопісні реколекції онлайн.

Від понеділка до п’ятниці (23–27 березня) четвертого тижня Великого посту диякон Даниїл Ґаладза, доктор літургійних наук, проведе дні духовної віднови онлайн українською мовою. Крім того, від понеділка до п’ятниці (23–27 березня) у вечірній час о 17.00 він виголосить реколекційні науки англійською мовою.

У коментарі Департаменту інформації УГКЦ диякон Даниїл розповів, що теми наук базуватимуться на основі читань книги Буття, які Церква нам пропонує кожного дня четвертого тижня посту. У перший день реколекцій проповідник розповідатиме про спасіння Богом Ноя і його родини в Ковчезі. У вівторок – про заповіт Бога з Ноєм. Третього дня про проблеми у новому світі Ноя після його спасіння з потопу. У четвер розповість про історію Вавилонської вежі. Завершаться науки в п'ятницю історією про Авраама і обіцянку Бога, який дає йому вказівки як він має йти далі на шляху до обіцяної землі.

Щоденні молебні за недужих у Патріаршому соборі розпочали 16 березня. Реколекції онлайн проводив о. д-р Роман Островський. Усі п’ять духовних наук можна переглянути за цим посиланням: http://zhyve.tv/projects/29-velykopisni-rekolektsiy/.

«Живе телебачення» здійснюватиме прямі трансляції молебнів задля уможливлення участі в молитві всіх охочих. Прямий ефір можна буде переглянути на каналі «Живого ТБ» в мережі YouTube або сторінці «Живого ТБ» у Facebook.

Молімося разом за зцілення недужих та про Боже милосердя для подолання пандемії коронавірусу!

 

Департамент інформації УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next