АКТУАЛЬНО

У Патріаршому соборі будуть молитися за мир в Україні і за жертви війни та пандемії

АНОНССубота, 02 квітня 2022, 09:00
У 2021 році Рада Єпископських Конференцій Європи (ССЕЕ) під час Великого посту запровадила ініціативу – молитву за жертв пандемії. Кожна єпископська конференція мала окремий день молитви. Минулого року ця ініціатива вийшла поза межі Європи, бо наші єпархії в США долучилися до неї разом з УГКЦ в Європі.
Фото: apnews.com Фото: apnews.com

Цього 2022 року Рада Єпископських Конференцій Європи (ССЕЕ) запропонувала, щоб кожна Єпископська конференція відслужила Божественну Літургію за мир в Україні і за жертви війни і пандемії. Для Української Греко-Католицької Церкви є визначена дата – субота, 2 квітня.

 

У цей день Блаженніший Святослав відслужить Божественну Літургію та виголосить проповідь у Патріаршому соборі Воскресіння Христового. Початок богослужіння о 9:00.

Єпископи УГКЦ в Україні, країнах Європи та світу разом з духовенством їхніх єпархії також об'єднаються в цьому молитовному намірі.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next