АКТУАЛЬНО

У Патріаршому соборі презентуватимуть книгу поезій Юрія Тітова «Необірвані струни терпіння»

АНОНСНеділя, 22 травня 2016, 13:00
У неділю, 22 травня, о 13.00 у Патріаршому соборі Воскресіння Христового відбудеться концерт-презентація книжки поезій члена Національної спілки письменників України, лауреата премії імені Дмитра Луценка «Осіннє золото» Юрія Тітова «Необірвані струни терпіння». Презентація присвячена Героям Небесної сотні, безстрашним захисникам України, усім мужнім і нескореним.

Це буде незвичайна і дивовижна зустріч з поетом, що свої вірші пише носом на комп’ютері, оскільки з дитинства хворий на ДЦП.

В останню збірку, видавництво якої підтримала наша Церква, ввійшли вірші про Майдан та болісні для всіх нас події на Сході України.

Звучатимуть пісні на сл. Юрія Тітова у виконанні: Народної артистки України, Посла миру Наталії Шелепницької, заслуженої артистки України Світлани Мирводи, лауреата всеукраїнських конкурсів Маркіяна Свята.

 

Щиро запрошуємо!

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next