АКТУАЛЬНО

У Патріаршому соборі УГКЦ у Києві відновлюють щоденні молитви за Божу ласку для подолання коронавірусу

АНОНСЧетвер, 23 квітня 2020, 13:00
У четвер, 23 квітня, о 12:00 з Патріаршого собору Воскресіння Христового Української Греко-Католицької Церкви розпочнеться трансляція Молебню до Пресвятої Богородиці за недужих. Усильна молитва за відступлення пандемії коронавірусу, за недужих, за медичних працівників, за все людство була започаткована у Патріаршому соборі 16 березня і тривала до Страсного тижня. Тепер відновлюємо цю молитовну практику.

Щоденно від понеділка до п’ятниці о 12.00 у соборі будуть служити Молебень за недужих, а у суботу і неділю - за подолання пандемії будуть молитися під час Божественних Літургій.

«Живе телебачення» буде здійснювати прямі трансляції молебнів задля уможливлення участі у молитві усіх охочих. Прямий ефір можна буде переглянути на каналі «Живого ТБ» в мережі YouTube або сторінці «Живого ТБ» у Facebook.

Молімося разом за зцілення недужих та про Боже милосердя для подолання пандемії коронавірусу!

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next