АКТУАЛЬНО

У Патріаршому соборі виставлять частинку дерева Животворного Хреста Господнього

АНОНССубота, 02 квітня 2016, 18:00
2 квітня 2016 року в Патріаршому соборі Воскресіння Христового виставлять для почитання частинку Животворного Хреста Господнього, на якому був розіп’ятий Спаситель.

Як розповів адміністратор Патріаршого собору Воскресіння Христового о. Ніканор Лоїк, студит, ці надзвичайно дорогоцінні реліквії планується урочисто виставити напередодні третьої неділі Великого посту, яка називається Хрестопоклонною.

Увечері, о 18:00, під час Вечірні священики урочисто винесуть на середину храму реліквіар із частинкою дерева Животворного Хреста Господнього та поблагословлять ним вірних. Після цього всі охочі матимуть змогу за порядком приступити до Хресного Дерева.

За словами священиків, які служать у Патріаршому соборі, це незвичайна подія для Києва, адже Животворний Хрест, на якому Ісус Христос віддав життя за кожну людину, буде в ці дні доступний усім киянам, гостям столиці та кожному, хто фізично бажає до Нього прикластися. Усі охочі також матимуть виняткову можливість, щоб перед унікальною реліквією заносити до Бога свої молитви та намірення.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next