АКТУАЛЬНО

У празник Благовіщення Пресвятої Богородиці УГКЦ відзначить День подяки за дар життя

АНОНСП'ятниця, 07 квітня 2017, 12:00
7 квітня 2017 року Українська Греко-Католицька Церква, відповідно до прийнятої Синодом єпископів Програми протидії абортам в Україні, відзначить День подяки за дар життя, закликаючи вірних усвідомити цінність та гідність життя людини, виявити Богові вдячність за дар свого життя та за життя своїх ближніх.

У день свята Благовіщення Пресвятої Богородиці спільноти з різних парафій м. Львова та християнські організації відвідають медичні заклади міста (у яких роблять аборти), щоб молитися за збереження життя зачатих дітей, за лікарів та медперсонал.

У цей день у греко-католицьких храмах м. Львова по завершенні Божественних Літургій молитимуться про Боже благословення для вагітних жінок та їх зачатих дітей. Також у храмах у цей день люди, які мають бажання молитися молитву духовного всиновлення зачатої дитини впродовж 9 місяців, можуть отримати благословення на Духовне всиновлення зачатої, але ще не народженої дитини. Товариство «Рух за життя» просить усіх людей доброї волі долучатися до спільної молитви.

www.ugcc.lviv.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next