АКТУАЛЬНО

У річницю смерті Блаженнішого Любомира “Живе ТБ” проведе прямі трансляції з Патріаршого собору

АНОНСЧетвер, 31 травня 2018, 13:05
У четвер, 31 травня, в Патріаршому соборі Воскресіння Христового УГКЦ у Києві відбудуться заходи щодо відзначення річниці відходу до вічності Блаженнішого Любомира (Гузара).

Вшанування пам’яті Блаженнішого Любомира розпочнеться о 9:00 Архиєрейською Божественною Літургією, яку транслюватиме наживо “Живе телебачення”. Літургію у співслужінні з єпископами і духовенством УГКЦ очолить Блаженніший Святослав.

Окрім цього, відбудеться пряма трансляція Вечірні, яку очолить владика Йосиф (Мілян), Єпископ-помічник Київської архиєпархії (початок о 18:00). Після молитви владика виступить зі словом "Патріарх Любомир — чоловік Божий".

Зауважимо, що багаторічний керівник відновленої Української Греко-Католицької Церкви став одним з небагатьох моральних авторитетів українців на зламі XX-XXI століть. Він упокоївся 31 травня 2017 року.

Департамент інформації УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next