АКТУАЛЬНО

У Римі відбудеться конференція про служіння УГКЦ в умовах війни

АНОНСВівторок, 29 березня 2022, 17:00
29 березня о 17:00 за київським часом у Папському орієнтальному інституті в Римі відбудеться конференція про служіння УГКЦ в умовах війни. Головним доповідачем зустрічі через онлайн-зв’язок буде Блаженніший Святослав.

Метою конференції є донести до міжнародної спільноти правду про війну в Україні та розповісти про духовний і гуманітарний вимір служіння Церкви в контексті війни. До участі в конференції запрошені представники Римської курії, дипломатичного корпусу, акредитованого при Святому Престолі, академічного середовища,  міжнародних ЗМІ, працівники доброчинних організацій тощо.

Модератором конференції буде о. Давид Назар, ТІ, ректор Папського орієнтального інституту. Доповідачами будуть кардинал Леонардо Сандрі, префект Конгрегації для Східних Церков; кардинал Майкл Черни, ТІ, в.о. префекта Дикастерії цілісного людського розвитку; п. Андрій Юраш, посол України при Святому Престолі; п. Тетяна Ставнична, директор БФ «Карітас України» та о. Марко Панєлло, директор БФ «Карітас Італії».

Конференція буде транслюватися на ютуб-каналі Папського орієнтального інституту: https://youtu.be/42WxwGDOXJA

Секретаріат Глави УГКЦ в Римі

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next