АКТУАЛЬНО

У першу річницю інтронізації митрополита Бориса Ґудзяка «Живе телебачення» покаже фільм «Від серця до серця»

АНОНСЧетвер, 04 червня 2020, 20:00
4 червня минає рік із дня інтронізації владики Бориса Ґудзяка на служіння архиєпископа і митрополита Філадельфійського. З цієї нагоди у четвер, 4 червня 2020 року, о 19.00 у прямому ефірі «Живе телебачення» покаже короткий фільм «Від серця до серця» про Тиждень молитви, святкування, єдності та місії, який тривав з 2 до 9 червня 2019 року у Філадельфії та Вашингтоні. Режисер та оператор фільму Петро Дідула.

Нагадаємо, що рік тому Чин його введення на престол, який відбувся під час Архиєрейської Божественної Літургії в катедрі Непорочного Зачаття у Філадельфії, здійснив Блаженніший Святослав, Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви, а на церемонії були близько п’ятдесяти єпископів, більше сотні священників та кілька тисяч вірних із різних куточків Сполучених Штатів Америки, Європи та України. Саме їхній досвід, емоції і рефлексії та різні події — День молоді, наукову конференцію в Католицькому університеті Америки, зустріч духовенства і монашества — що відбувалися протягом Тижня «Від серця до серця», і показує фільм.

«Фільм — це образ зустрічей, що відбувалися протягом тижня «Від серця до серця». Протягом цього тижня люди різного походження, віку та духовних потреб мали можливість висловитися, а ми — їх активно слухати. Це була зустріч різних світів, у яких я жив і служив у різний час. Але передусім — це розповідь про те, як ми разом протягом тижня готувалися до празника Зіслання Святого Духа», — прокоментував митрополит Борис.

Прямий ефір можна буде переглянути на каналі «Живого ТБ» в мережі YouTube або сторінці «Живого ТБ» у Facebook. Варто зауважити, що «Живе ТБ» покаже українську версію фільму, однак для американської аудиторії підготували також англійську версію, яку можна буде переглянути на ресурсах Філадельфійської архиєпархії.

 

Мар’яна Карапінка
для Департаменту інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next