АКТУАЛЬНО

У сьогоднішній програмі «Відкрита Церква» з Блаженнішим Святославом будемо говорити про християнство і патріотизм

АНОНСЧетвер, 28 липня 2022, 19:00
28 липня ми вшановуємо пам’ять рівноапостольного князя Володимира і вперше святкуємо День державності України. Ці події дуже символічно переплелися у нашому календарі. У програмі з’ясуємо, що таке справжній патріотизм, що сьогодні означає любити Україну і яку країну ми прагнемо відбудувати на післявоєнних руїнах?

У студії «Живого телебачення» на ці питання відповідатиме Блаженніший Святослав, Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви.

У програмі також дізнаєтесь: яким чином Церква впливає на виховання свідомості громадян? чи пов’язані між собою культура, мова та патріотизм? що означає бути патріотом Царства Небесного? Відкривайте Мудрість Церкви разом із нами!

Чекаємо всіх в нашому ефірі о 19:00. Прямий ефір можна переглянути на каналі «Живого ТБ» в мережі YouTube або сторінці «Живого ТБ» у Facebook.

Також можна дивитися тут↓↓↓

zhyve.tv

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next