АКТУАЛЬНО

У Стрию відбудеться тенісний турнір серед священнослужителів УГКЦ

АНОНСВівторок, 07 листопада 2017, 15:30
З благословення владики Тараса (Сеньківа), Єпарха Стрийського, Відділ душпастирства спорту УГКЦ організовує V Щорічний відкритий турнір із настільного тенісу на кубок Стрийської єпархії серед священнослужителів УГКЦ. Турнір проводитиметься в м. Стрий 7 листопада 2017 року в приміщенні школи №3 (вул. 50-річчя УПА, 2).

Участь у турнірі можуть брати священики і диякони з єпархій, екзархатів УГКЦ в Україні та з-поза її меж. Також запрошуються до участі священики інших конфесій.

Останній термін зголошення і подання заявок – 5 листопада 2017 року. Просимо зголошуватися за тел. 0972243445 до о. Олега Кобеля, керівника Відділу душпастирства спорту УГКЦ, або подавати заявку на електронну скриньку [email protected].

Розпочнеться турнір із подячного молебню о 14:30 в храмі Святих Володимира і Ольги в Стрию, який знаходиться за кілька десятків метрів від місця проведення турніру. Переможці та призери будуть нагороджені медалями і кубками.

Ласкаво запрошуємо представників ЗМІ для висвітлення цієї події.

 

stryi.ugcc.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next