АКТУАЛЬНО

У суботу дивіться «Відкриту Церкву» на «5 каналі» про парафію УГКЦ у Пармі (США)

АНОНССубота, 02 вересня 2017, 14:10
У цю суботу, 2 вересня, о 14:10 не проґавте програму «Відкрита Церква» на 5 «каналі»! У ній буде розповідь про живу парафію і живих людей у місті Парма, штат Огайо, США.

Наша громада там справді видатна! Ми провели тиждень при катедрі з владикою Богданом (Данилом) і о. Богданом Барицьким, парафіянами, волонтерами, пластунами і покажемо, чим живе УГКЦ у цьому місті.

«ВІДКРИТА ЦЕРКВА» після короткої перерви знову повертається! Ми підготували для вас нові теми, гарячі дискусії, вражаючі історії з життя, які змушують замислитися. Ми розпочинаємо новий сезон програм, присвячених діяльності УГКЦ, а також життю церковних громад в Україні та за кордоном у циклі «Жива парафія». Протягом весни та літа команда «Живого телебачення» збирала цікаві історії і приклади з життя Церкви в Україні та за кордоном. І відтепер щотижня ми знову з вами!

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next